Home

Přidat do oblíbených

Váš košík obsahuje
0 položek
o celkové hodnotě
0 Kč s DPH

repliky repliky hodinek hodinek

Ochrana osobních údajů

Výňatek z "Obchodních podmínek" bod 9

9. Ochrana osobních údajů a zasílání obchodních sdělení

9.1. Ochrana osobních údajů kupujícího, který je fyzickou osobou, je poskytována zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů.
9.2. Kupující souhlasí se zpracováním těchto svých osobních údajů: jméno a příjmení, adresa bydliště, identifikační číslo, daňové identifikační číslo, adresa elektronické pošty, telefonní číslo dále společně vše jen jako „osobní údaje") a IP-adresy, cookies, lokální Flash údaje, statistické informace jako jsou typ prohlížeče, operační systém, URL z níž jste byli přesměrováni na stránku, navštívené stránky, čas využívání (dále společně vše jen jako „statistické údaje")
9.3. Kupující souhlasí se zpracováním osobních údajů, a to pro účely realizace práv a povinností z kupní smlouvy a pro účely zasílání informací a obchodních sdělení prodávajícímu a se zpracováváním statistických údajů prodávajícím, a to pro účely systémové analýzy z důvodu prevence boje proti počítačové kriminalitě.
9.4. Kupující bere na vědomí, že je povinen své osobní údaje (při registraci, ve svém uživatelském účtu, při objednávce provedené z webového rozhraní obchodu) uvádět správně a pravdivě a že je povinen bez zbytečného odkladu informovat prodávajícího o změně ve svých osobních údajích.
9.5. Zpracováním osobních údajů kupujícího může prodávající pověřit třetí osobu, jakožto zpracovatele. Kromě osob dopravujících zboží nebudou osobní údaje prodávajícím bez předchozího souhlasu kupujícího předávány třetím osobám.
9.6. Osobní údaje budou zpracovávány po dobu neurčitou. Osobní údaje budou zpracovávány v elektronické podobě automatizovaným způsobem nebo v tištěné podobě neautomatizovaným způsobem.
9.7. Kupující potvrzuje, že poskytnuté osobní údaje jsou přesné a že byl poučen o tom, že se jedná o dobrovolné poskytnutí osobních údajů. Kupující prohlašuje, že byl poučen o tom, že souhlas se zpracováním osobních údajů může ve vztahu k prodávajícímu odvolat písemným oznámením doručeným na adresu prodávajícího.
9.8. V případě, že by se kupující domníval, že prodávající nebo zpracovatel (čl. 9.5) provádí zpracování jeho osobních údajů, které je v rozporu s ochranou soukromého a osobního života kupujícího nebo v rozporu se zákonem, zejména jsou-li osobní údaje nepřesné s ohledem na účel jejich zpracování, může:
požádat prodávajícího nebo zpracovatele o vysvětlení,
- požadovat, aby prodávající nebo zpracovatel odstranil takto vzniklý stav. Zejména se může jednat o blokování, provedení opravy, doplnění nebo likvidaci osobních údajů. Je-li žádost kupujícího podle předchozí věty shledána oprávněnou, prodávající nebo zpracovatel odstraní neprodleně závadný stav. Nevyhoví-li prodávající nebo zpracovatel žádosti, má kupující právo obrátit se přímo na Úřad pro ochranu osobních údajů. Tímto ustanovením není dotčeno oprávnění kupujícího obrátit se se svým podnětem na Úřad pro ochranu osobních údajů přímo.
9.9. Požádá-li kupující o informaci o zpracování svých osobních údajů, je mu prodávající povinen tuto informaci předat. Prodávající má právo za poskytnutí informace podle předchozí věty požadovat přiměřenou úhradu nepřevyšující náklady nezbytné na poskytnutí informace.
9.10. Kupující souhlasí se zasíláním informací souvisejících se zbožím, službami nebo společností prodávajícího na elektronickou adresu kupujícího a dále souhlasí se zasíláním obchodních sdělení prodávajícím na elektronickou adresu kupujícího.
9.11. Tímto prohlášením o ochraně osobních údajů vás společnost DUKAS PRAHA s.r.o. informuje o tom, jaké osobní údaje v rámci našeho internetového obchodu e-shop DUKAS PRAHA s.r.o. shromažďujeme a jak tyto údaje zpracováváme a využíváme. Vaše údaje jsou chráněny proti neoprávněnému přístupu a ztrátě.
9.12 DUKAS PRAHA s.r.o. shromažďuje osobní údaje, které uvedete:
- při registraci v internetovém obchodě e-shop DUKAS PRAHA s.r.o.
- při zadání objednávky v systému jako registrovaní i neregistrovaní zákazníci
- při zadání e-mailové, telefonické nebo faxové objednávky
- v rámci dotazu ke zboží nebo objednávce
9.13 DUKAS PRAHA s.r.o. dále shromažďuje v rámci používání svých internetových stránek, následující údaje:
- IP-adresy
- cookies, lokální Flash údaje
- statistické informace jako jsou typ prohlížeče, operační systém, URL z níž jste byli přesměrováni na stránku, navštívené stránky, čas využívání, atd.
Tyto údaje se nevyužívají ve spojení s konkrétní osobou, slouží pouze k statistickým analýzám pro potřeby společnosti DUKAS PRAHA s.r.o..
9.14. Vaše osobní údaje používáme zejména:
- k vyúčtování dodávky objednaného zboží
- zajištění přepravy expedované zásilky
- ke splnění zákonných povinností, v souvislosti se správou daně
- k doplnění informaci k zadané objednávce
- k odeslání informace o odeslání zásilky
9.15. Poskytování osobních údajů:
S údaji zacházíme důvěrně a neposkytujeme je třetím osobám, s výjimkou dat nutných k zajištění přepravy smluvními přepravci . Tyto společnosti mají povinnost zacházet s Vašimi údaji důvěrně a bezpečně a smí je využívat jen pro plnění přepravy.
9.16 Právo na odvolání, opravu a smazání údajů:
Pokud jste nám udělili svolení ke zpracování osobních údajů, můžete ho kdykoli odvolat.
DUKAS PRAHA s.r.o. smaže Vaše osobní údaje, jakmile požádáte o jejich smazání. Upozorňujeme, že údaje nemůžeme smazat do doby, dokud nedojde k vyúčtování zboží a předání přepravci k doručení.
Informovat se o údajích a požádat o jejich opravy a smazání, můžete na adrese: DUKAS PRAHA s.r.o., Malečická 16a, 130 00 Praha 3, email: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Sdílejte na DeliciousSdílejte na DiggSdílejte na FacebookSdílejte na Google BookmarksSdílejte na StumbleuponSdílejte na TwitterSdílejte na LinkedIn

Vyhledávání

Výběr měny


Filtr produktů

Cena
Kč Kč 
Home
replika hodinek rolex
Na opotřebené rány máme rozsáhlou byli fascinováni replik hodinek, které byly postaveny speciálně pro osobní sportovních aktivit. To je často součástí řady na těchto jedinečných hodinek. Yacht časovače také označované jako regál časovače, jachting chronografů, nebo plachtění replik hodinek jsou replik hodinek speciálně navržený a postavený pro tento odpočet pro začátek na závod plachetnic. I když můžete obraz, který začíná závod na vodě, se soutěžící projít větrem, není tak jednoduché, jak čekají, až na mřížce, Metoda 1 design, nebo seřazených jako sprinteři v setkají trati, čekat na té začínající pistoli. Jak jsme právě viděli během posledních závodů amerického poháru v San Francisku, jachty (využíváme výrazu volně uvnitř okolnost z amerického poháru lodích) jsou v současné době tempem, protože strategie výchozí up linky. Trik pro tento kapitána by mělo být nekříží zřízení linky těsně před zahájením pistole zhasne. Vždy, repliky hodinek když oni dělají, oni jsou penalizovány poměrně úzce (jak a způsob, jakým výrazně opírá se zásadami v vliv na váš jedinečný závod). image Daniel HallSo nějakým typem časovač odpočítávání je užitečná pro pilota a taktik. Rohy signál start s odpočítávání časového období kromě kapitána můžete začít své jachtě časovač ze zvukového znamení. On pak má na palubě měření pokroku pro start na závodu, a bude plout své jachtě proto ideálně uspět ve startovní čáře, při rychlosti, stejně jako začínající zbraň zvuky. Více než tam mnoho let stalo, že poměrně málo jachet časovače a specializované hodinky vyrobené na světě replika hodinek podniky. Pravděpodobně nejznámější jachting časovač těchto dnech může být Rolex Yachtmaster, ale tam jsou vlastně lidé, minulost a aktuální. Současná a nedávné položky se skládají ze všech těch z Tutima, Alpina, Atlantic, Omega, Panerai, a IWC, stejně jako elektronické volby z TAG Heuer, Suunto, Tissot a další. Rolex, Tutima, AlpinaBut klasické hodinky regaty časovače staří jsou to, co určitě dostat naše tekoucí šťávy. Plachtění chronographs, jako Heuer Autavia velitele, Regate (prodává pod několika různými jmény výrobce AQUASTAR, Heuer, a Tissot), Heuer je Yacht Timer (oba stejně zápěstí-montáž a stopky form factor), je Breitling Chronomat a SuperOcean (oba v regatě načasování trim), repliky hodinek přičemž Memosail (dva jsou na eBay, jak jsme to skládat), LEMANIA je self-brandové Regatta Yacht Timer v kapesním struktury stopky a také krásně chaotický Wakmann. Regatta časovače mají různé prostředky udávající dobu odpočítávání. Budete obvykle najít vícebarevnou nebo číslovaný kotouč otáčející se pod číselníku se všemi odstíny nebo číslice ukazující cestou domů oken ekvivalentem do datum disku. Pět vari-barevné tečky obvykle modré přijatá růžové (Alpina, Regate), číslovky od barevném podkladu (Memosail), nebo možná samostatná Chrono ruku spojen s barevnými pásem kolem hodinek bezel (Tutima, Bretling, Heuer) nebo s uvedením času, který zbývá pro Už při nástupu off prostřednictvím nezávislého měřítku jen v číselníku (Rolex). Heuer je Autavia Skipper byl složka se slavnou Autavia linky během 1970. To showcased Autavia si tradiční ložné plochy ve tvaru scénáři karmínově, bílá a modrá odpočítávání sub-dial ve 3 hodiny, trochu sekund v 10 hodin, a den v šest. Chrono tlačné byly uvnitř společných destinací ve dvě hodiny a 4, nicméně koruna byla umístěna v 9 hodin. Replika hodinek showcased 60 minut rotační bezel, a ilustrace budou často vidět, že má modrou spojením krytu směs. skipper fotografie uživatelem WUS DogenHeuer jachta Timer v šedesátých letech přijel do oba stejně modelu zápěstí-montáž, stejně jako kapesní typu stopky aspekt. Color-moudrý, regata časovače volby nejsou nikdy plachý, a Heuer není žádná výjimka. Tato replika hodinky bylo v podstatě patnáct nebo třicet moment stopky (tam byl přinejmenším dvou variantách), repliky hodinek který má multi-barevné kolečko formátovaný a potištěn odpočítávání provést. Aquastar je Regate, také značkové a koupil jako Heuer, Tissot a různých modelů, včetně závody v začátku roku 1980, použila pohyb LEMANIA s tradičním pět-tečka formátu / okna, které mají Tri-barevný rotační kotouč pod číselníku. pět okna po dobu 5 minut, a když je časový začal barevné kolo se postupně přítomna prostřednictvím oken, posouvání jim jeden po druhém z modré na karmínové až po bílou (nebo stříbra). image Francesco bin šedesátých a sedmdesátých let, Breitling replika hodinek generovány v časovém regaty čalounění ve stejně Chronomat a SuperOcean stopy. Chronomat zdůraznila nasazenou minutu centru, které má mnohobarevný vnitřní kapitola kroužek. SuperOcean využila středového-nasedl totalizujícího ruku, která má multi-barevný kryt. Tyto černé-cased replika hodinek vystupoval Venus 178 nebo 188 pohybů, upravené pro správu exkluzivní potřeby jachting chronograf. Odlišný sedmdesátých kus je Memosail má téměř umělecká díla deco pohled se svým kulatým lugless struktury, a drtivá zaoblený rámeček (další verze byla polštář ve tvaru). Ciferník je jednoduchý pročíst s modrými a bílými soustřednými kruhy. Odpočítávání provést je často zakřivení okno od 12 do 4 hodin vykazující písmena S-T-A-R-T na otočném kroužku. Je-li aktivován časovač, minuty 10-9-8-7-6 povrch v opozici na žlutý kvalifikaci, tikot 50 procent zářez jen asi každých 30 sekund. Konečným odpočítávání minuty 5-4-3-2-1 pak povrchu v opozici vůči karmínovým kvalifikací. Internals byly bytí Valjoux 7737, modifikace od 7733. LEMANIA self-brandové Regatta Yacht Timer je dalším ruční časovač formát stopky. Načasování účel může být seznámen sbírku 5 oken pomocí barevného disku dole, ale s písmeny S-T-A-R-T změnou třetí zbarvení (podobně jako na Memosail). Wakmann však ještě jeden kus sedmdesátých let, se zdá být skoro příliš úžasné byli pracující hodinky. Pro nás to vypadá spíš jako šaty replik hodinek za tímto Yacht Club banket s udílením cen (ale potom, tak se současný Rolex Yachtmaster II). Motor časovače je obvykle LEMANIA Caliber 1341 automatická s hodinovou sub-dial v šest hodin a správu sekund v 9 hodin. Odpočítávání Chrono minuty a sekundy jsou označeny srdce namontován prsty s oranžovými strategií. Na displeji nabízí mnoho děje, který má okno den ve 3 hodiny, bílé stacionární kapitoly kroužku dnů třicetidenní období, multi-barevný kapitola kroužek dnů ode dne v týdnu (pohyblivý pomocí sekundární korunu v deset hodin srovnejte ji s místem správné pracovní den v týdnu k nedávnému třicetidenní období), spolu s 3. různobarevnými kapitoly kroužku mimo úplně první dva, to jediné s patnácti minut odpočítávání rámci pro začínající s kvadrantu Kromě tachymeter o příštích několika kvadranty. Měli bychom mít obavy o studiu to z tepla závodní boje. Který uvedl, že máme rádi toto replika hodinky pro své srdce minut počítadla, jeho jeden z obrazovky laskavé den svého týdnu a třicetidenní období, a je to skutečně velký polštář 1970 styling. S ultra-moderní časovače křemen založené na dostupných (TAG Heuer vytvořil co byl účinně soustředěný SmartWatch, speciálně nošení zákazníci z Ameriky Cup štábu Oracle, který přenášeny v reálném čase info proud lodi obecnou vlastností, které každého člena osádky), a také nevyhnutelně závažné problémy proběhnutí plachetnice, tyto fantastické klasické závodníků pravděpodobně pohledu jejich rozkvět (člověk nemůže obraz kapitána v podstatě obléknutí Rolex Yachtmaster II uvnitř moderního závodu). Ale jejich výrazný styling, a čiré mechanické načasování talenty jsou provozuje otázky v každém věku. Rádi bychom použít osobu, bez ohledu na to, zda je to jen plout náš stůl v následujícím týdnu. Ed Estlowspecial vzhledem k našim blízkým přátelům na analogshift. com pro půjčování nám Wakmannand Francesco B pro použití jeho závodní Regatta obrázky # galerie-1 marže: auto; # Galerie-1. galerie položka float: left; margin-top: 10px; text-align: Centrum; šířka: 33%; # Galerie-1 img border: 2px pevná #cfcfcf; # Galerie-1. výstavní titulek margin-left: 0;